Реклама

сряда, 23 март 2011 г.

Жените с чувство за хумор разпознават лъжата

Жените, които притежават чувство за хумор, са в състояние да различат неверните мъже и лъжците, с което си спестяват редица главоболия, откриха учени от Лондон.

В изследването взели участие 1356 студентки, които изгледали видеа, на които няколко мъже разказват различни истории.

Накрая дамите трябвало да посочат своя избраник или онзи, който им се струва най-честен.

По думите им само от записите те разбрали, че половината от мъжете се отличават с това, че не умеят да поддържат сериозни отношения с жени и често изневерявали на своите половинки. И се оказали прави.

Резултатите показват още, че когато мъжете започнат да разказват глупави и нелепи истории, които не са никак смешни, 89% от жените веднага се опитват да прекъснат разговора.

По-малка част от дамите в експеримента не направили разлика между забавни и отегчителни истории и не били в състояние да отгатнат кои мъже са измамниците.

Оказало се, че тези момичета не притежават никакво чувство за хумор и изпитват сериозни затруднения при избора на бъдещия си партньор.



Миналогодишна анкета на сайта IllicitEncounters.com пък показа, че неверните мъже е два пъти по-вероятно да бъдат хванати в изневяра от неверните жени.

Един на всеки десет от господата е хващан в изневяра спрямо едва една на двадесет от жените, защото дамите по-добре прикриват следите си.

Освен това става ясно, че макар и да разпознават отдалече лъжата, представителките на нежния пол все пак имат по-големи шансове да открият подходящия партньор, ако притежават безценното според мъжете чувство за хумор.

Няма коментари:

Публикуване на коментар