Реклама

петък, 18 март 2011 г.

Жена носи във вагината си хероин, монети и хапчета

Почти приказната история започва в американския град Дънмор,

когато Карън Макалинъс блъска леко колата си в сграда на „Мълбъри стрийт". След като идват полиция и пътна помощ и автомобилът на Карън е изтеглен, тя понечва да си тръгне, когато според полицейския рапорт била задържана от офицер Бауман по подозрения, че е откраднала вещи от сградата.

При проверка за оръжие обаче се оказало, че в якето си жената имала три пакетчета с еднократни дози хероин - общо около 150мг от наркотика. Макалинъс била вкарана в патрулката и полицаите дали мръсна газ към близкия участък, когато един от тях забелязал, че тя нещо шава неспокойно на задната седалка.

В един момент не издържала и споделила, че е скрила още хероин във вагината си и вече иска да се отърве от него. Завели я до болницата и докторът извадил от там почти цяла наркоаптечка. По ред на номерата - 54 пакетчета херца, 31 празни пликчета, явно използвани за съхранение на дрога, 8 и половина хапчета, продавани само с рецепта и... 51,22 щатски долара. Хайде, 50 долара на банкнота на фона на купчинката предмети може и да се приемат за нормални, но другите долар и 22 цента били на монети.

В момента жената е задържана за притежание на наркотици и забранени субстанции.

Няма коментари:

Публикуване на коментар