Реклама

сряда, 30 март 2011 г.

Сперма ще се лее пред БНТ




Известният със скандалните си прояви, лидер на Партията на българските мъже, Росен Марков ще протестира утре /четвъртък/ пред БНТ, bTV, и Нова ТВ.

„Смятам, че е крайно време в националния ефир да има предавания, които да се занимават с проблемите на българските мъже. Това е чиста проба дискриминация. ", каза пред BLife Марков.

В знак на протест Марков ще връчи жалби в деловодствата, а след това ще излее сперма пред входа на трите телевизии.

„Всеки протестира както може и с каквото има. Ето, млекопроизводителите разливаха мляко. Понеже аз съм председател на Партията на българските мъже ще излея сперма, нашата партия разполага с това!", горещи се пред екипа ни Росен Марков.

Преди време Росен Марков влезе по бельо и с кръст в ръка по време на заседание на Общинския съвет във Варна. През 2009г., пък се самозапали пред БНТ.

За Бабин ден ексцентричният варненец почерпи с маркова ракия и цветя пред родилния дом във Варна и призова "Да превърнем АГ болниците в индийско родилно!", визирайки демографския срив в страната ни. За целта Марков предлага "МАРКОВа" ракия от магарешки тръни, която според него гарантира "потентност и зачеване".

Няма коментари:

Публикуване на коментар