Реклама

четвъртък, 24 март 2011 г.

Валери: Алисия ми излизаше 3 пъти по-евтино от Николета



Финансовите проблеми и лошата игра на терена започнали да охлаждат отношенията между Валери и Лозанова, пише kliuki.bg. Джобът на Божинов вече съвсем изтънял. Футболистът признал пред свои приятели, че Алисия му излизала три пъти по евтино от Николета Лозанова. На нападателя на "Парма" му дотегнало от постоянните прищевки на плеймейтката и вече съжалявал, че се е разделил с майката на сина си.

Според клюката Божинов вече започнал да прави сметки за всичко на Лозанова. Той постоянно сравнявал двете гърли и не можел да проумее за какво толкова харчи Николета. „Алисия беше далеч по-скромна", ожалил се футболистът пред авери.

Освен че плеймейтката поддържа висок стандарт на живота, тя постоянно си угаждала със скъпи и екзотични екскурзийки, които удряли по джоба на Валери. Последната им почивка в Малдивите била за сметка на футболиста и той тотално олекнал.

Финансовите проблеми и лошата игра на терена започнали да охлаждат отношенията между Валери и Лозанова. Освен това, слуховете за сватбата на Алисия и Ники Михайлов съвсем подлудили Божинов.

Няма коментари:

Публикуване на коментар