Реклама

неделя, 3 април 2011 г.

Как да я хванеш, че кръшка


Тя е идеална, прекрасна, мила, адски секси, но никога не ти е изневерявала? Да, само... наскоро лееееко едно такова притеснение започва да те чегърта с лъжица по жлъчката. Някакви разговори по мобилния в 2 през нощта (които освен всичко те будят), закъснения на работа (все я задържат), държи все сама да излиза... Има нещо гнило!

Доказателства

Сега, това да й ровиш в личното пространство е долно и доста гадно. Но ако наистина си решил да го направиш (не те съветваме!), разгледай внимателно какво се случва: в мобилния й телефон (получени и изпратени съобщения, снимки, разговори, ала-бала), на мейла й, във фейсбука й (намери й паролата), даже поразцъкай из history-то на домашния ви комп (ако е един). Сещаш се, ако наистина кръшка, тя няма да е като теб и да не й дреме – ще е изпипала всичко до съвършенство. Но щом си решил да се правиш на Инч Хай, действай!

Дъра-бъра

Няма нищо женчовско в това съвсем директно да й кажеш, че искаш да си поговорите. И просто да й наговориш един куп такива, чувствителни простотии: че напоследък я усещаш много далечна, че искаш да прекарвате повече време заедно, даже можеш да вкараш мегаклишето за „накъде отива според нея връзката ви“, такива работи. Ако наистина е изневерителка и иска да се разкара, това ще е моментът да си каже или поне да се издаде. Абе, най-малкото – поне ще видиш какво се случва.

Дъра-бъра 2

Подобно, ама с нейна много близка приятелка. Може да ти звучи малко лигаво, ама си е опция. Казваш й директно за подозренията си и повече наблюдаваш първата реакция, отколкото да слушаш думите. Умно момче си, няма нужда да ти обясняваме в подробности, ще стане ясно.

Детектив

По-хард версия на шерлокските ти умения: издебваш я, когато „излиза с приятелки“ и го играеш преследвач. Обаче наистина много внимаваш да не те забележи – онова от филмите „Ааа, ами, аз само се разхождам...“ никак няма да мине. Иначе, да, наясно сме, че ако я видиш на клуб с нейните приятелки, няма как да знаеш дали после не е продухала тръбите на цифра юнаци, ама все пак.

Контраатака

Много елементарно, но действа: подхвърли й, че отиваш да се видиш (или че си се видял) с някоя бивша, за която тя е чувала. Само сте пили кафенце и сте си говорили, но вмъкни, че скоро може пак да се видите и дебни за реакция. Има неревниви жени, ама са рядкост! Така че, ако го приеме съвсем спокойно (не привидно, не се бъркай!), значи има наистина голяма вероятност и тя самата да кривва здраво!

Непукизъм

Жените се шашкат, когато демонстрираш (дори и прекалено), че не ти дреме дали си разтварят крачетата и за някой друг. Прави се на голям отворко и много толерантен и пак внимавай за външно проявление на емоциите, които ще избухнат в нея. Дори ако опита да те провокира откровено, подмятай, че „Това е нормално“, „Всички жени сте така“ и подобни. Или ще изтрещи и ще си каже всичко от бяс, или ще продължи да ти кръшка вече прекалено очевидно. Което ще е лесно за улавяне. Та, не губиш.

В леглото

Мацките не правят като теб – да подаряват огромен букет „без повод“, когато се усещат гузни. Но винаги можеш да усетиш, че изведнъж се е разчупила извънредно много в креватната гимнастика. Не, че не може да й е дошло вдъхновение от филм, книга или разказ на приятелка, ама ще усетиш ясно, ако изглежда сякаш е пробвала някои нови ноемра и сега ги прилага на теб! Само не ставай параноик!

Няма коментари:

Публикуване на коментар