Реклама

неделя, 3 април 2011 г.

Най-мръсните тайни на порното лъснаха в нета

В порно индустрията е възприето участниците да показват всичко от себе си, но не и истинските си имена. Въпреки че феновете накрая успяват да стигнат до тях, все пак продуцентите, а и цялата гилдия, полагат усилия да се знае възможно най-малко за личния им живот.

Появата на порно Wikileaks обаче ще разруши напълно този модел. В сайта може да се намери информация за актриса или актьор, включваща истинското име, местоживеене, роднини, лични телефони и прочие.

Освен това звезди като Джена Деймсън и Алета Оушън са само лицата на индустрията. Зад тях са имената на хиляди продуценти, помощници и "спаринг" партньори, които сега са в съвсем друго русло – лекари, адвокати, полицаи, а и дори свещеници.

Изнесената информация може да съсипе живота им, да не говорим какво може да причини в личен план.
В порно Wikileaks са изнесени данни и за това кой какви хонорари взима, което пък може да доведе до огромни скандали вътре в самата гилдия, след като някои звезди ще разберат, че други са взимали много повече от тях, за същата и по-малко „работа”.

Засега не е ясно кой стои зад сайта, но подозренията са, че това е бивш актьор и продуцент. Гилдията, която се храни от забавления за възрастни, е категорична, че подобни действия са аморални, дори и по критериите на порно индустрията.

Няма коментари:

Публикуване на коментар