Реклама

неделя, 3 април 2011 г.

Разгадай характера му по любимата храна




Чувала си поне хиляда пъти, че любовта на мъжа минава през стомаха, нали? Но има и още - вкусът на сладурчето насреща може да ти покаже и що за птица е.

Месоядният тип

Мъж, който си умира да се тъпче с пържоли, е практичен и не умее да пипа леко. Тоест този тип е директен и открит. А афинитетът му към месото издава, че най-вероятно ще бъде също толкова агресивен и в преследването на романтичните си апетити.

4_400_54Вманиаченият в здравословното хранене

Ако в менюто на твоя човек има най-вече плодове, зеленчуци и естествени храни, той е добросъвестен тип, който едва ли би те заблуждавал по някакъв начин. Истинският проблем обаче е дали ти самата ще поискаш да го последваш? Мъж, който внимава за всяка хапка, която влиза в устата му, може да не се окаже най-доброто попадение.

32% от необвързаните мъже си купуват дреха преди среща с ново гадже.

Любителят на екзотични храни

Имаш си работа с широко скроен тип, който обича да усеща вкуса на новите изживявания, така както е влюбен в експериментите с манджи от различни национални кухни. Бонус: най-вероятно е страстен и чувствен, понеже яде за удоволствие, а не просто за да "зареди акумулатора".

Пристрастеният към бързата храна

Във всички сфери на живота си този грабни-в-движение сладур иска всичко сега и веднага. Така че не очаквай от него да се обвърже лесно. Освен това вредните му хранителни навици (на бас, че кръвната му захар нонстоп варира!) го правят лесна плячка за променливи настроения.

Няма коментари:

Публикуване на коментар